Testinurkkaus

Tämä osio on testinurkkaus, jossa tulen kirjoittelemaan hankkimistani tuotteista jonkinlaisia arvoita ja miksi ylipäätänsä päädyin ostamaan kyseisen tuotteen. Insinöörin maailma on siitä erilainen, että tuote tapaa yleensä joutua melko kovaan syyyniin ennen ostopäätöstä. Joskus hetken mielijohde saattaa muuttua ostoaikeiden hautaamiseen, kun kyseessä olikin pelkkä tarve vain ostaa joku vekotin.

Artikkelit:

Kivenmaan laavu

MagicShine MJ-808

 


 

Kivenmaan laavu

Testissä kivenmaan laavu

Kivenmaan laavu sijaitsee Kyrkösjärven perämettillä lähes Ilmajoella. Laavulle pääsee hyvin maastokelpoisella polkupyörällä tai kävellen. Laavulla on erinomaiset puitteet jopa yöpymiselle. Video kertokoon lisää paikasta.

Laavun arvosana 5/5 :D


 

MagicShine MJ-808 900 lumenin LED-valaisin

Tuote DealExtremessä

MJ-808Hankin viimeisimmän vekottimen tuolta Hong Kongin ihmeellisestä maailmasta verkkokaupasta nimeltään DealExtreme. Päädyin tähän kyseiseen verkkokauppaa erilaisten lähteiden suosituksesta sekä mielenkiinnosta, että voiko tuolta ulkomaailmasta todellakin tulla tavaraa tänne peräpohjolaan. Verkkokaupassa on erittäin kilpailukykyisin hinnoin tarjolla monenmoista vekotinta. Tuntuu kuitenkin, että enimmäkseen on keskitytty tuollaisiin muutamien eurojen vekottimiin ja leluihin.

Itse tilaus oli todella kivutonta. Jotta sieltä voi ostaa yhtään mitään pitää luoda PayPal-tili. No tämä operaatio osoittautui yllättävän helpoksi ja sen sai kytkettyä suoraan luottokorttiin(VISA). Maksu hoitui todella helposti ja jäin mielenkiinnolla odottelemaan tavaran saapumista. Mainittakoon nyt tässä, että tilasin samalla myös universaalin lamppukiinnikkeen polkupyörään, kun se oli niin halapa ja ajattelin, jotta ehkäpä se samaan konttiin mahtuisi.

Tilaus tosiaan tuli tehtyä ja päivät alkoivat juosta. Selvisi, että siellä oli joku paikallinen festivaali ja kun tein sen tilauksen perjantaina niin luonnollisesti se festari venyi sitten pitkälle seuraavaan viikkoon. Kävin silti seuraamassa melko aktiivisesti, onko tilauksen status muuttunut. No eihän se ollut.

Lamppu matkasi kokonaisuudessaan kuukauden verran Hong Kongista Suomeen todennäköisesti useiden liukuhihnojen kautta. Lopuksi se oli noudettavissa tuosta lähimmästä postin toimipisteestä. Huomionarvoista tässä on se, että sama seurantanumero pelaa Suomessa, joten paketin saapumista oli helppo seurata.

Jos nyt sitten puhutaan sen lampun tarpeellisuudesta niin siitäkin voi olla montaa mieltä, mutta itselle merkitsi juuri nuo lumenit ja ladattavuus todella paljon. Olihan tuossa nyt hintakin aivan naurettava, kun vastaavat "merkkilamput" maksavat 300€ ja sama malli tuosta Suomessa maksaa 140€ niin tuo Hong Kongin 60€ hinta ei nyt niin kovin pahalta kuulostanut. Tarpeellisuuden puolesta puhuvat pimenevät illat ja aktiivinen pyöräilyharrastus.

Kuva lampun valotehosta

Lampun valoteho on aika "kohtalainen".

Lampun ominaisuuksia:

- Kirkkaudensäätöjä on kolme, 100%, 50% ja sitten SOS-tila, jossa lamppu vilkkuu 0-100-0 välillä.

- Akussa oleva varaustilan näyttö on kätevä lisä, mutta ei kovin tarpeellinen.

- Varaustila näkyy myös varsinaisen lampun takaa. Aluksi valo on vihreä, sininen, keltainen, punainen ja lopuksi punainen vilkkuu. Lamppu sammuu yhtäkkiä mitään ilmoittamatta, kun varaustaso on riittävän alhainen.

- Lamppu on erittäin säänkestävästi paketoitu ja kiinnitysmekanismit ovat riittävät.

- Lamppu on muutenkin laadukkaan tuntuinen.

Laturille piti tehdä "eurooppamodifikaatio", kun en tajunnut tilata samalla kertaa sitä muuntopalikkaa. Lampun lataaminen kestää melko pitkään ja aluksi luulin, että koko akku meni kerralla rikki. Samankaltaisia kommentteja olen kuullut muiltakin tahoilta.

Suosittelen kaikille, jotka harrastavat ulkoilua pimeässä tai ovat muutenvain pimeitä ulkoilijoita.

Arvosana 5/5

2010-11-11 23:58:14

NaapurinpoikaCMS

Tervetuloa testaamaan NaapurinpoikaCMS sivustoa.

LOGIN:
USER:sandbox@foo.bar
PASS:sandbox

Navigointi